2105775210 6977605477 Τρισευγένης 13, Περιστέρι lewnidas.nikoloulias@gmail.com

 

 


Νικολούλιας Λεωνίδας
Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εργασίες Περιστέρι, Αττική 

Με μια πολύχρονη παρουσία στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και εγκαταστάσεων, ο ηλεκτρολόγος Νικολούλιας Λεωνίδας έχει εδραιώσει το όνομά του ως ένας αξιόπιστος επαγγελματίας στον τομέα. Δραστηριοποιούμαστε στο Περιστέρι Αττικής από το 2005, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών αναγκών, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων, συντηρήσεων και επισκευών. Αναλαμβάνουμε έργα μικρής και μεγάλης έκτασης, προσφέροντας στους πελάτες μας ατομικές λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 


Στον κόσμο των κυκλωμάτων, ο ηλεκτρολόγος είναι
ο αρχιτέκτονας της σύγχρονης εποχής.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οι Ηλεκτρολογικές Εργασίες αναφέρονται στις εργασίες εκείνες που πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό - ηλεκτρολόγο, σε μια κατοικία ή επαγγελματικό χώρο και περιλαμβάνουν την μελέτη και εγκατάσταση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας θυροτηλεοράσεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και συντήρηση προηγμένων συστημάτων ασφαλείας που προσφέρουν πλήρη προστασία, πάντα σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΝΧ

ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΝΧ

Στην εταιρία μας, ανεβαίνουμε ένα βήμα πέρα από τις συνηθισμένες λύσεις έξυπνου σπιτιού, προσφέροντας προσαρμοσμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ